AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Kaman ve Mucur ilçelerine doğal gaz gelmesi için yatırımlara başlanacağını söyledi.
dogalgaz  Yapılan açıklamada, Kaman ve Mucur ilçelerinde yaşayan hemşerilerimizin ve iş adamlarının kendilerinden en önemli taleplerinden birisi doğalgaz olduğunu ifade ettiler.
Milletvekilleri, ““Kaman ve Mucur ilçelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin ve iş adamlarımızın bizden en önemli taleplerinden birisi doğal gazdı. Bunun için Milletvekilleri olarak BOTAŞ ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yöneticileri ile birçok görüşmeler yaptık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız’a Kırşehir heyeti olarak gidip bu talebimizi birkaç defa ilettik. Yaptığımız girişimler ve çalışmalar sonuç verdi. Bakanlar Kurulu’nun geçtiğimiz günlerde aldığı karar ile Kaman ve Mucur’a doğalgaz bağlanmasının önündeki engeller kalktı. Eğer her iki ilçe merkezinde elektrik abonesi olan vatandaşlarımızın en az %60’ı ilçeye doğal gaz gelmesini talep eder ve bununla ilgili abone bağlantı bedelini öderse Hükümetimiz gerekli yatırımları yapacak. Kaman ve Mucur doğalgaza kavuşacak. Bu yatırımın memleketimiz için şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir