Radyoda 9 gün 4 saat 5 dakika canlı yayında kalarak Türkiye rekoru kıran Ferhat Yıldırım, yeni rekor denemesi için radyo programcılığına dönmeyi düşünüyor.
radyocu  Kırşehir’in Sesi Radyosunda ‘Gecelerin Kahyası’ adı ile program sunan Yıldırım, 2 yıl sonra kendi rekorunu egale etmeye çalışmak için programcılığa dönmeyi düşündüğünü söyledi. Yıldırım, “O dönemdeki şartlar çok farklıydı. Şu anki imkanlar da çok farklı. Dünya rekorunu kırmama 11 saat kalmıştı, yapamadım. Bu hep içimde bir ukde olarak kaldı” dedi.
2 yıla yakın zamandır radyo programcılığı yapmayan Yıldırım, rekor denemesinin ardından Gümüşhane, Trabzon, Aydın, Konya ve Mardin’de programcılık yaparak, Türkiye’de ünlü radyo programcılarının stüdyolarına konuk olduğunu belirtti.
Programcılığa verdiği 2 yıllık aradan sonra teklif aldığını ve gerekli alt yapı sağlandıktan sonra radyo yayınına dönebileceğini belirten Yıldırım, “Radyo programları rekoru kırdıktan belli bir süre sonra, sağlık sorunu nedeni ile programcılığı bir süre bıraktım. Sonra birçok ilde programcılık yaptım. Yaklaşık 2 yıldır da program yapmıyorum. Kırşehir’de gösterdiğim performans ile Türkiye rekorunu kırdım” şeklinde konuştu.
Yıldırım, ”Şu anki şartlarda rekor denemesi yapmak çok hoşuma gider, o dönemlerdeki şartlar çok farklıydı fakat kendi payıma kariyerimin en iyi noktasıydı diyebilirim. Teknik alt yapı sağlanırsa, kendi rekorumun üzerine çıkmak isterim” ifadelerini kullandı.
– RADYODA CANLI YAYINDA KALMA REKORU
– 9 GÜN 4 SAAT 5 DAKİKA SÜRE İLE RADYODA CANLI YAYINDA KALARAK TÜRKİYE REKORU KIRAN RADYO PROGRAMCISI, REKORUNU GELİŞTİRMEK İSTİYOR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir