Kırşehir’de 2 yerel gazete patronu, sahibi oldukları 5 gazete ile birlikte Gazeteciler, Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti’ne (KIRGARAT-C) katıldı.
gazeteci  Kırşehir Memleket gazetesi ve Kırşehir Yeşilyurt gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Sürmeli ve ekibinin KIRGARAT-C’te katılımlarının ardından, Kırşehir Gündem, Kırşehir Son Haber ve Yeşil Kaman gazetelerinin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Seyitgazioğlu ve gazete çalışanları da KIRGARAT-C üyesi oldu.
KIRGARAT-C Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yanık, Başkan Yardımcısı Enderhan Öz, Genel Sekreter Soner Demirbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Demirbaş ve Halil Durukafa ile bir araya gelen Kırşehir Gündem, Kırşehir Son Haber ve Yeşil Kaman gazetelerinin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Seyitgazioğlu, Kırşehir Memleket gazetesi ve Kırşehir Yeşilyurt gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Sürmeli’nin de bulunduğu toplantıda Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yanık ile bir süre görüştü.
Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yanık yaptıkları genel kurulun ve görev dağılımının ardından proje çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek bu bağlamdaki çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini açıkladı. Kırşehir medya temsilcilerinin ve çalışanlarının katılımıyla cemiyetin hem Kırşehir’de hem de ülke genelinde adından söz ettirdiğini ifade eden Yanık, Kırşehir’de faaliyet gösteren gazeteci, radyocu ve televizyoncuların da birlikte olmalarının ve birlikte hareket ederek sorunların çözümünde ortak tavır almalarının önemini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir