Açılışına Vali Vekili Mehmet Alabacak, Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile birlikte protokol üyeleri, daire müdürleri, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı “Uluslararası Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş Sempozyumu” sona erdi.
muharrem-neset-ertas  Sempozyumda 9’u yurt dışından ve 87’si yurt içinden olmak üzere toplam 96 bildirinin gönderildiği sempozyumda sunulmak üzere 7’si yurt dışından ve 80’i yurt içinden olmak üzere toplam 87 bildiri sunuldu.
Kabul edilen bazı bildirilerin çift yazarlı olması sebebiyle toplam 87 bildiriyi sunmak üzere 97 kişi sempozyuma katıldı. Ülkemizin 26 farklı şehrinden ve 38 farklı üniversitesinden katılımcıların yanı sıra Rusya Federasyonu, Almanya ve Kırgızistan’dan 1’er kişi, Azerbaycan’dan da 4 kişi sempozyumda bildirileriyle yer aldı. “Uluslararası Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş Sempozyumu”nda Kırşehir’den aralarında şair-yazar Soner Demirbaş Doç. Dr. Selehattin Bekki, Yrd. Doç. Dr Dilek Gençtarım gibi isimlerinde yer aldığı 9 kişi bildiri sundu.
Sunumların ardından katılımcılara Oturum başkanları tarafından katılım belgeleri verildi.
 

– ULUSLAR ARASI NEŞET ERTAŞ SEMPOZYUMU SONA ERDİ
– KIRŞEHİR’DEN DOKUZ AKADEMİSYEN BİLDİRİ SUNDU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir