Ünlü Yazar Sinan Yağmur, yeni romanı ‘Aşkın Meali 2 İbrahim ve Hacer’ adlı kitabını Şanlıurfalı okurları için imzaladı. Kitabına ilham kaynağı olan kentte, okurlarıyla Şanlıurfa’da Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde buluşan Yağmur, yoğun bir ilgiyle karşılaştı.
sinan-yagmur  Kitabında Hz. İbrahim ve Urfa’yı yazan Sinan Yağmur, Ada Kitapevi’nde gerçekleşen imza gününde, kitaplarını imzalarken, okurlarıyla sohbet etme imkanı da buldu. Kur’an-ı Kerim’de ‘Allah, İbrahim’i dost (Halil) edindi denilmektedir’’ diyen ünlü yazar Yağmur, kitabına ilham kaynağı olan kente gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kitabının,  Hz. İbrahim Peygamberin yaşadığı şehir olan Şanlıurfa ile Balıklıgöl’ün Türkiye ve dünyaya tanıtılmasına katkı sunmasının sevincini yaşadığını anlatan Yağmur, ‘’Bu kent bağrında sayısız zenginlikleri barındırıyor. Bence burada ‘Halil İbrahim Buluşmaları’ da düzenlemeli ve kentin taşıdığı değerler tüm dünyaya tanıtılmalı” diye konuştu.
Mevlana yazılarıyla ünlenen Sinan Yağmur, son 4 yıldır Türkiye’nin en çok okunan ve ‘Aşkın Gözyaşları’ serisinin yazarı olarak milyonları peşinden sürüklüyor.
Kırşehir doğumlu ve Konya’da yaşamasına rağmen fahri Şanlıurfa hemşehrisi ilan edilen Sinan Yağmur, kendisini Şanlıurfa yazarı olarak gördüğü için Yazarlar Birliği’ne Şanlıurfa’dan üye olduğunu anımsattı. Romanının kitap kampını da Şanlıurfa’da yaptığını anlatan Yağmur,  bu kente gelmekten de ayrıca mutlu olduğunu kaydetti.
sinanyagmur Bu arada, ünlü yazarın imza saati başlamadan önce kitapevinin önünde sıraya giren okurları ise ona hem kitaplarını imzalatıp, hem de anı fotoğrafları çektirme fırsatı buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir