Kırşehir Belediyesi Ökse Gölü çevre düzenleme çalışmalarına başladı.
Çevre düzenlemesi kapsamında gölün içine doğal taşlardan oluşan temel zemin güçlendirme çalışmaları ve gölün etrafına 3 metre genişliğinde aralarında 5 metre ağaç dibi bırakılarak sert zemin çalışmaları yapılıyor.
okse-golu  Çevre düzenlemesi ile Ökse Gölünün doğal güzelliğini koruyarak daha güzel bir görünüme sahip olacağını söyleyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kırşehir’in daha güzel bir görünüme sahip olması için belediye olarak çevre düzenlemesi ve temizlik faaliyetleri çalışmalarına son derece önem veriyoruz. Ökse Gölü Kırşehir’in doğal güzellik alanlarından biri ve Kırşehir için manevi değeri olan bir yerdir. Biz de belediye olarak doğal güzelliklerimize sahip çıkarak Kırşehir için yaşanabilir ve modern alanlar oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Çalışmalar kapsamında Hılla Nilüferli Parkı da hizmete açtıklarını hatırlatan Bahçeci, “Yaptığımız çalışmalarla Hılla Nilüferli Parkı Kırşehirli vatandaşların ve dışarıdan gelen misafirlerin uğrak yeri olmuştur. Ökse Gölü etrafında yaptığımız çalışmalarla gölümüz çok güzel bir görünüme kavuşarak Kırşehirli vatandaşlarımızın dinlenmek, hoşça vakit geçirmek için gidecekleri bir yer olacak” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir