Kırşehir, ‘Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ inşaatı çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor.
neset-ertas-kultur-merkezi  Kırşehir Belediyesi’nin projelerinden olan ve 6 bin m2 ‘lik taban oturuma sahip Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi inşaatı için temel kazı çalışmaları ardından temel betonu atıldı. Bodrum katın kolonlarına da başlandı.
Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi projesi; 250 ve bin kişilik çok amaçlı salonları, sergi alanları, arkeoloji müzesi, dernek odaları, kurs odaları, yönetim biriminin olduğu, modern tasarıma sahip 6 bin m2 oturum alanına sahip olup 18 bin m2 toplam inşaat alanına sahip.
Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezimiz ile vatandaşlarımızın sosyal anlamda eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz diyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ” Sosyal anlamda Kırşehir’e yakışan ve Kırşehir’in hak ettiği bir kültür merkezi yapıyoruz. Var olan Kültür Merkezimizin kapasitesi düşük olduğundan bu merkezimizle birlikte daha fazla kişiye hitap etmeyi düşünüyoruz. Sergi salonları, arkeoloji müzesi, dernek ve kurs odaları ile modern anlamda çok güzel bir kültür merkezimiz olacak. Tüm vatandaşlarımızın Kültür Merkezimizden yararlanarak kültürel ve sosyal etkinliklerle buluşmasını sağlayacağız. Kültür Merkezimiz tamamlandığında Kırşehir’imiz her anlamıyla kültürel aktivitelere doyacak. Yaptığımız hizmetler sayesinde Kırşehir büyüyüp gelişiyor, değişiyor, güzelleşiyor. Belediye olarak yaptığımız her projede Kırşehir’in değişmesi, yaşanabilir bir şehir olması için adımlar atıyoruz. Doğru yerde, doğru adımlar atarak projelerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.
– NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATININ TEMEL BETONU ATILDI
– KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR BAHÇECİ:
– “KIRŞEHİR’E YAKIŞANI YAPIYORUZ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir