Kırşehir Belediyesi’nin başlattığı, bünyesinde faaliyet gösteren Aile Yaşam Merkezi tarafından yürütülen  “Gönül Dağı “ projesi artan gönüllü sayısı ile çalışmalarına devam ediyor. Gönüllüler projeye katılımları için teşekkür belgelerini aldı.
Proje kapsamında 60 kişiden oluşan gönüllü ekipler ile çalışmalarına devam ediyor. Gönüllü ekipler 31 ailenin 22 ‘sine erzak, 9’una ise temizlik yardımı yapıyor.
katilim-belgesi  Düzenlenen programda konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ”Aile Yaşam Merkezimizin bu güzel faaliyetinde bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Aile Yaşam Merkezimizin kuruluş amaçlarından en önemlisi kişilerin sosyal hayatlarına renk katabilmek, sosyal hayatlarına yönelik projeler üretebilmek. Gönül Dağı projesi toplumun birçok kesiminde kabul gören bir projedir. Yaşlı ve kimsesiz insanlar sadece bakıma değil, ilgiye de ihtiyaçları var. Günümüz aile toplum yapısına baktığımızda aile ilişkilerinin her geçen gün zayıfladığını görüyoruz, bu da bizi üzüyor. Bu proje kapsamında yaşlıların, kimsesizlerin yüreğine dokunuyor, onlara ilgi gösteriyoruz. Onların yüzünde gördüğümüz ufacık mutluluk bizim için mutlulukların en güzelidir. Projemiz sayesinde çok sayıda aileye ulaştık, talepler doğrultusunda daha fazla aileye ulaşmaya çalışacağız. Bizim için gönüllü olarak yapılan iş çok kıymetli. Gönüllü bir iş yaptığında yapılan kişiden çok yapan kişi mutlu oluyor. Yapan kişiyi hayata bağlıyor.Hayır yapan kişi manevi olarak haz alıyor, iç dünyasının güzelliği ortaya çıkarıyor. Kırşehir tarihi boyunca önemli insanlara ev sahipliği yapmış, ilimin ve bilimin merkezi olmuş güzel bir şehirdir. Sosyallik açısından da bakıldığında Anadolu’nun birçok merkezine göre son derece önemli bir şehirdir” dedi.
– GÖNÜL DAĞI PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ KATILIM BELGELERİNİ ALDI
– KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR BAHÇECİ:
-“MUTLULUKLARI BERABER PAYLAŞALIM”DEDİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir