Ahilik Kutlamalarında Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğrencileri, Ahi Evran Üniversitesi, Kırşehir Kent Konseyi Medya ve İletişim Çalışma Grubu tarafından ortaklaşa “Kırşehir’de İnsan Manzaraları” konulu bir fotoğraf sergisi açarak beğeni topladı.
sergi  Kırşehir Kadın Emek Pazarı’nda sanatseverlerin beğenisine sunulan fotoğraflar Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri tarafından çekilirken sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergiyi Kırşehir protokolü de ziyaret etti.
Sergi ile ilgili bilgi veren Üniversite Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, Ahi Evran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da döneme hızlı başladıklarını ve Ahi Evran Üniversitesi’nin tanıtımı için bölüm olarak çeşitli çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.
Özdemir, “Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Kent Konseyi ile de birçok ortak çalışma yapıyor. Biz bölüm olarak bu çalışmanın sadece bir parçasıyız. Bize bu çalışmalarda destek veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kudret Saylam’a ve Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül’e teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir