Kırşehir Belediyesi projelerinden biri olan ve Ahi Evran Üniversitesi Rehabilitasyon Merkezi Kampus Alanı içerisinde yapılan Tenis Kortu Kompleksi çalışmaları devam ediyor.
tenis-kortu  Tenis Kortu Kompleksi çalışmaları ilk olarak mevcut tenis kortlarının üstleri kapatılarak, tenis severlerin hem kışın hem de yazın rahat edebilmesi için jeotermal ile ısıtma sistemi yapıldı. Bundan sonraki aşamada dünyaca ünlü tenis turnuva alanlarında kullanılan zemin kaplama uygulaması başlayacak. 2 adet açık tenis kortunun da yapılacağı projede; insanların spordan önce ve sonra alışveriş yapabilecekleri bir kafe de yapılacak.
Bu konuda açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,”Kırşehir’i her yönden geliştirecek, değiştirecek, Kırşehir’i bir Anadolu şehri olmaktan çıkarıp modern bir şehir olma yolunda adımlar atmaktayız. Bu adımların içerisinde tenis kortu da bulunmaktadır. Bu kort sayesinde hem spora hem de sporculara destek vermiş olacağız. Bu proje sayesinde hem ulusal hem de uluslararası arenada Kırşehir’in tanıtımı yapılacak, gözde sporlardan biri olan tenisi de halk tarafından tanınmış olacak” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir