Memur-Sen Kırşehir İl Temsilcisi Ali Rıza Aka, kamuda kılık kıyafet serbestliği için başlatılan “Özgürlük İçin 10 Milyon İmza” kampanyası için Kırşehir’de 2 haftada 17 bin imza toplandığını söyledi.
imza  Ali Rıza Aka, yaptığı açıklamada, özgürlük kampanyasına Kırşehirlilerin desteğini artarak sürdüğünü belirterek, Memur-Sen’in Türkiye genelinde başlattığı “Kamuda Kılık Kıyafet Dayatması Son Bulsun, Özgürlük için 10 Milyon İmza” kampanyasına verilen destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Aka, “Kırşehir’de bizlerde farklı bölgelere ‘Özgürlük İçin 10 Milyon İmza” stantları açarak halkımızın desteğini alıyoruz. Kırşehir’de bu çerçevede 2 haftada 17 bin imza almış bulunuyoruz. Hedefimiz Türkiye genelinde 10 milyon imza. Antidemokratik bir zihniyet ile insanımıza dayatılan ve artık doğal seyrine girmesi gereken şeylerden biri ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik’tir. İnsanımızı kıyafetine göre değil, ürettiği işe göre değerlendirmeliyiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir