Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Kırşehir’e uluslar arası standartlarda bir spor salonu yapıldığını ve önümüzdeki hafta içerisinde hizmete gireceğini belirtti.
spor-salonu  Kırşehir’de uluslar arası standartlarına uygun spor salonu yapıldığını kaydeden Güneş, “Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aşıkpaşa Spor salonunun mevcut talepleri karşılayamaması nedeniyle, Kındam Mevkiinde geçtiğimiz yıl içerisinde yeni bir spor salonu inşasına başlanmıştı. Avrupa standartlarında ve bin 500 seyirci kapasiteli salon önümüzdeki hafta içerisinde hizmete girecek” dedi.
Şaban Güneş, “Yeni yapılana spor salonumuzun şu anda temizliği yapılıyor, inşallah önümüzdeki hafta içerisinde hizmete girecek. Bu salonun ilimize kazandırılması, sporcuları ve teknik kadroyu rahatlattı. İlimizdeki salon sporları Aşıkpaşa Spor salonunda yapılıyordu, ancak orası da yetersizdi, ihtiyaca cevap veremez hale gelmişti. Ancak bu yapılan salonumuzla birlikte ilimizin uluslar arası müsabakalara uygun bir salonu oldu. Bu salonun yapılmasıyla birlikte Federasyonların düzenlediği müsabakalara talibiz, inşallah pek sporcuyu ilimizde ağırlayacağız” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir