Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ın eşi Kevser Çakacak’ın katılımıyla Gönül Elçileri Projesinin tanıtımı Grand Terme Otelde gerçekleştirdi.
gonul-elcileri  Tanıtım toplantısında gönül elçisi sayısının artırılmasına yönelik yapılması gereken çalışmalar katılımcılara anlatıldı. “Bu gün İnsanlık İçin Ne Yaptın” konulu Kamu spotu katılımcılara izletildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Arif Atak, Kurum ve Bakanlık çalışmaları hakkında bilgiler verip, Aile değerlerimizi korumak ve Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu ailenin önemini anlattı.
Toplantıda, Gönül Elçisi ve Koruyucu aile Kimdir? Kimler Gönül Elçisi olabilir? Gönül Elçilerinin Koruyucu Aile kapsamındaki rolü, Koruyucu aile neden önemli, Koruyucu aile olmak için izlenecek yol ve Koruyucu aileye sağlanan Mali destekler konularında bilgiler verildi.
Kevser Çakacak, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Hanımefendinin koordinesinde Sayın Başbakanımızın Eşleri Emine Erdoğan Hanımefendinin himayesinde ve 81 ilin Vali Eşlerinin katılımlarıyla Ankara’da başlatılan Gönül elçileri projesinin tanıtımı için sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni yılınızın, gelecek günlerinizin sağlıklı huzurlu başarılı ve hayırlarla dolu olmasını diliyor, hepinize hoş geldiniz dileklerimi sunuyorum. Öncelikle Gönül Elçileri Projesi ekibini oluşturduk sizlerle bu konuyu paylaşmak istiyorum. Gönüllülük insanları mutluluğa ulaştıran geçmiş, bugün ve gelecek çizgisinin devamını sağlayan kapsamlı güçlü ve önemli bir hizmet anlayışıdır” dedi.
Grand Terme Otelde düzenlenen tanıtım toplantısına, Kevser Çakacak, Zerrin Bahçeci, Teslime Şahin, Tülin Yılmaz, Elif Yeşiltaş, Sema Saylam, Pınar Soysal, Derya Polat, Ayşe Göçen, Yadigar Öztürk, Gülhan İncebay, İsmet Karagüllü ve üyeler katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir