Kırşehir’de, meydana gelen kazada 3 otomobil birbirine girerken, dört kişi yaralanarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Elazığlı Kırşehirliler Öğretmen evi salonunda tanışma ve eğlence gecesi düzenledi.

Cacabey Meydanında gerçekleştirilen basın açıklamasına TGB üyeleri katıldı. “Gerici kafalar hortlatılmıştır” sloganı ile başlayan basın açıklamasını Kırşehir TGB Şubesi Başkanı Coşkun Doğan yaptı. Doğan, “Cumhuriyetimizin devrim şehidi Mustafa Fehmi Kubilay’ı anmak için toplandık. Bundan seksen yıl önce Menemen’de emperyalist destekli orta çağ zihniyeti, genç teğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ı katletmiş ama Cumhuriyeti savunacak binlerce Kubilay yetişmesine mani olamamıştır. Kubilayların ölmediğini ve binlerce olduğunu meydanlarda gördünüz” dedi.

Kırşehir’de otomobil sürücüsü okul bahçesinden çıkmak isterken öğrencinin ayağını ezdi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin 93. yıldönümü etkinlikleri Mucur İlçesinde başladı.

Kırşehir’de faaliyet gösteren Temur Termal Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 3 yıldız belgesi aldı.

Kaman Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği ilçedeki ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği “Tiyatro Şöleni’nde yaklaşık bin 200 minik sahne ile tanıştı.

Kaman İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı, okullar arası turnuvalarda Kırşehir il birincisi olarak Nevşehir’de gerçekleştirilecek bölge turnuvasında Kırşehir’i temsil edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir