Kırşehir’de özel bir dershanenin düzenlediği deneme sınavında dereceye giren Kırşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim birimi öğrencileri ödüllerini Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un elinden aldı.
kirsehir-mhp  Sınavda, Seyit Ahmet Ünal Kırşehir il birincisi, Ebubekir Koca ise il dördüncüsü oldu. Dereceye giren öğrenciler hediyelerini Orta Anadolu ziyaretleri kapsamında Kırşehir’de bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un elinden aldı. Başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Kılavuz: “İşte hasretini çektiğimiz gençlik budur, söylemde değil eylemde ülkücü olan nesiller. Bu başarı benim için en büyük mutluluklardan biridir dolayısıyla bu başarıda emeği geçen herkese, özellikle Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Güzel’e ve yönetimine teşekkür ediyorum, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Bu başarı tüm Ocaklarımıza örnek olacaktır” dedi.
Etkinliğin ardından üniversiteli gençlere kısa bir konferans veren Kılavuz, konferansın ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Güzel’in ziyaret anısına sunduğu oniks taşından yapılmış masa saatini kabul etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir