Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kırşehir’de sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle harekete geçerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve milletvekillerine şikayet mektubu gönderdi.
tso-medas  Kırşehir TSO’dan yapılan açıklamada, Meram Elektrik Dağıtım AŞ’nin (MEDAŞ) verdiği hizmette yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle işletmelerin ve esnafın iş yapamaz hale geldiği bildirildi.
Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen mektupta, elektrik dağıtım hizmetinin özelleştirilmesinden sonra kesintilerin çoğaldığı, elektrik kesintilerinin sona erdirilmesi için uzun süredir mücadele edilmesine rağmen, MEDAŞ tarafından bir çözüm üretilemediği iddia edildi.
Mektupta, “Bu kesintilerin elektrikli cihazlara vermiş olduğu zararların dışında, esnaflar poss makinesi ile tahsilat yapamaz hale gelmiştir. Bu durum, şu anda mevcut olan ve ilimize gelmeyi düşünen yatırımcılar tarafından şikayet konusu olmakta ve bu güne kadar maalesef soruna çözüm bulunamamaktadır. Halbuki, MEDAŞ ile yapılan şifahi görüşmeler ve yazışmalarda bu sorunun en kısa zamanda son bulacağı belirtilmekte ancak şu ana kadar bir çözüm bulanmamaktadır” denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir