Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine sosyal sorumluluklar kazandırmak ve huzurevinde kalan yaşlıların kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak amacıyla her hafta ziyarete gidiyorlar.
kirsehir-pmyo  Bu ziyaretler sonucunda oluşan işbirliği kapsamında; 2011 yılında PMYO konferans salonunda huzurevi sakinleri tarafından tiyatro gösterisi, 2012 yılında da PMYO öğrencileri ve Huzurevi sakinlerinin ortaklaşa düzenlediği (Çanakkale Şehitleri Anısına, Gidenlerin Ardından) konulu tiyatro gösterileri sunulmuş ve büyük beğeni toplamıştı.
Zaman zaman bu ziyaretlere iştirak eden Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Müslim Kılıçaslan yaptığı açıklamada, öğrencilerin bu ziyaretlerden çok memnun ayrıldığını söyledi.
Ailelerinden ayrı olarak yatılı kalan öğrencilerin bu özlemlerini bir nebze olsun huzurevi sakinlerini ziyaret etmekle giderdiklerini kaydeden Kılıçaslan, “Bu ziyaretlerde hoş sohbetler, eğlenceli vakitler ve bazen de duygulu anlar yaşanıyot. Ziyaret ve etkinlikler çok önemli ve aksatılmadan devam edecek” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir