Kırşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aile Yaşam Merkezi projesi içerisinde yer alan Modern Nikah Salonu hizmete girmesinin ardından 994 çiftin nikah törenine ev sahipliği yaptı.
nikah salonu  Evlenecek çiftlerin bekleme salonundan, konuklar için ayrılan bölüme kadar tüm mekanlar özel olarak dizayn edilen Aile Yaşam Merkezi içerisinde yaklaşık 110 metrekarelik alanda hizmet veren Kırşehir Belediyesi Nikah Salonu yepyeni ve modern görünümü ile Ahi Evran Mahallesi Azerbaycan Yürüyüş Parkı yanında Kırşehirlilere hizmet veriyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Kırşehir’i, özlediği hizmetlerle,  gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projeler ile daha yaşanabilir modern bir kent haline getireceğiz. Yaptığımız her şey işte insanların mutluluğunu, insanların memnun etmeyi düşünüyoruz. Bunun için genç ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan sadece biri olan bu nikah salonu ile Kırşehir modern bir nikah salonuna kavuştu. Yeni nikah salonunda evlenecek çiftler ve konukları için her şeyi düşündük. Bu yılda Belediyemiz tarafından 996 çiftin nikah işlemleri gerçekleştirdik.” dedi.
Kırşehir Belediyesi olarak insan temelli sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirten Başkan Bahçeci, “Açtığımız Nikah Salonuyla Kırşehir’de mutlu ve huzurlu ailelerin kurulmasında, ilk adımların atılmasında katkılarımızdan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir