Kırşehir’de memurların mesleki olarak bilgi ve becerilerini geliştirme adına çalışmalar yürüten Kırşehir Memurlar Derneği’nin, Ahiler Kalkınma Ajansı’na sunduğu proje kabul edildi.
KIRMED Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Erdem; proje ile kamu kurum ve kuruluşları için hayatiyet ifade eden birimler olan ihale ve satın alma birimlerinde çalışan personellerin yetkinliklerinin artırılması ile kurumsal kapasite eksikliği giderilecek olup, yürütülen satın alma ve ihale işlemlerinin daha verimli ve işlevsel bir hal alması sağlanacağını söyledi.
Ercan Erdem, “Kamu kurum ve kuruluşlarının vermiş olduğu hizmetleri, zamanında ve eksiksiz yapabilmesi ihale ve satın alma süreçlerinin aksamadan yürümesine bağlı olacağından kurumların hedef ve stratejilerine ulaşmasında yürütülecek uygulamanın katkısı fazlasıyla olacağı düşünülmektedir” dedi.
Erdem, “Günü birlik bilgilerle bu işi yürütmenin zor olması nedeniyle Kırşehir’de bulunan 11 kamu kurumunun ortak olduğu proje kapsamında Aralık ayı içerisinde alanında uzman olan eğitimcilerin eşliğinde 5 günlük ihale ve satın alma mevzuatı ve uygulamaları eğitimi yapılacak. Kırşehir’de bulunan kamu çalışanlarına yönelik daha iyi hizmet verebilmek için 3 katlı 600 metrekare alanı bulunan dernek binasında çok kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir