İl Müftüsü Mustafa Balık tarafından bedensel engelli 3 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi…
muftuluk     Kırşehir İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığının “Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet” konulu projesi kapsamında engellileri vatandaşlarımıza İlimizde görev yapan Din görevlilerinin de destekleriyle 3 adet akülü tekerlekli sandalye vatandaşlara teslim edildi. 28 Ocak 2013 Pazartesi günü İl Müftülüğü Konferans salonunda saat: 13.30’da düzenlenen teslim törenine Vali Yardımcısı M.Fikret Çavuş, İl Müftüsü Mustafa Balık, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ve vatandaşlar katıldılar.
İl Müftüsü Mustafa Balık yapılan teslim töreninde “Diyanet İşleri Başkanlığı 2012 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasının” ana teması “ Engelsiz Cami, Engelsiz” konulu projesi kapsamında engelli vatandaşlarımıza İlimizde görev yapan Din Görevlilerinin katkılarıyla 3 adet tekerlekli sandalyeyi sizlerin huzurunda bugün engelli kardeşlerimize vereceğiz. 2013 yılında kutlayacağımız Kutlu Doğum Haftası ve Camile ve Din Görevlileri Haftasında da engelli kardeşlerimize akülü tekerlekli sandalye konusunda yardımcı olmayı istiyoruz. İlimizden akülü tekerlekli sandalye, Kudret Tunçbilek, Erhan Alkurt, Sümeyye Evci’ye teslim edilirken, Kaman’dan Alev Gül’e, Çiçekdağı’ndan Mehmet Tahir Say’a akülü tekerlekli sandalye verildi. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Bu araçların engelli kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.
Daha sonra Vali Yardımcısı M.Fikret Çavuş’da İl Müftülüğünün yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ederek böyle çalışmaların diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını istedi. İlimiz de engelli kardeşlerimize yapılan yardım çevre illere baktığımızda bir hayli fazla bu konuda yapılan çalışmalara çok teşekkür ederim.” Dedi.
Daha sonra Vali Yardımcısı M.Fikret Çavuş ile birlikte İl Müftüsü Mustafa Balık akülü tekerlekli sandalyelerin teslimini yaptılar. Tekerlekli sandalyelerini teslim alan engelli vatandaşlarımız ve yakınları memnuniyetlerini dile getirdiler, çok mutlu olduklarını söyleyerek İl Müftüsü Mustafa Balık’a teşekkür ettiler. Çekilen hatıra fotoğrafından sonra tören sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir