Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli emniyet amiri ve 4.sınıf emniyet müdürlüğü görevine yükselenlere rütbeleri, polisevinde düzenlenen törenle takıldı.
emniyet müd  Kırşehir Polisevi’nde yapılan törene, Vali Özdemir Çakacak, Başsavcı Mehmet Şahin, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ile rütbe alan emniyet mensuplar ile aileleri katıldı.
Törende konuşan Vali Özdemir Çakacak, “Polis ve jandarma teşkilatları çok zor şartlarda özveri ile görev yapıyorlar. Bu kurumlarda çalışanların duygusal davranmaması gerekiyor. Küçük olaylarda bazen büyük bir camia töhmet altında kalabiliyor. Polisler bu konuda çok hassas bir görevi yerine getiriyor” dedi. Çakacak, üst rütbeye terfi edenleri ve ailelerini tebrik etti.
Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ise Türk polisinin zor şartlar altında halkın can ve mal güvenliğini sağlamaya gayret ettiğini ifade etti.
Konuşmaların ardından Vali Çakacak, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Murat Deniz’in rütbesini takarken, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Ayhan Demirci ve emniyet amirliği görevine yükselen Mehmet Arslan’ın rütbeleri de takıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir