Kırşehir, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta düzenlenecek olan ve Türkiye’de düzenlenen en geniş katılımlı turizm fuarı olan ”Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı” EMİTT-2013’te tanıtılacak.
kirsehir-emitt  Bu yıl 24-27 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan ve yeni ülkelerle katılımcı ülke sayısını 60’ın üzerine çıkaran EMİTT, Türkiye’de düzenlenen en yüksek yabancı katılımlı fuar olma özelliğine sahip. TÜYAP’ta, düzenlenecek olan fuarda, bu yıl konuk ülke olarak Arjantin boy gösterecek. Fuara ülkelerin yanı sıra, kalkınma ajansları, seyahat acenteleri, tur operatörleri, otel sahipleri, 150’nin üzerinde belde ve il katılacak. Türkiye Otelciler Federasyonu ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığında, Türk Hava Yolları sponsorluğunda ve EKİN-İTE Group organizasyonunda gerçekleşecek olan fuara, Kültür ve Turizm Bakanlığı da destek veriyor.
Kırşehir Valiliği ve Belediyenin ortaklaşa açılacak olan stantta Kırşehir’in tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra termal turizmde Kırşehir’in kazandığı ivmeye de yer verilecek.
Bu konuda açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; ”Tarihi ve doğal güzelliklerimizi, fuara katılanlara etkili bir şekilde tanıtacağız. Fuarda, Kırşehir’in termal kaynaklarını, kültürel sembol değerleriyle turistik çekiciliklere ait görseller sergileyeceğiz. Ziyaretçilere yöresel ürünlerimizden ikram edeceğiz. Özenle hazırlandığımız standımıza her yıl olduğu gibi, bu yıl da ilginin büyük olmasını bekliyoruz. Bu çalışmayla, bölgemize olan turizm talebinde artış olacağını ümit ediyoruz. Herkesi standımıza bekliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir