Kaman İlçe Stadyumu içerisinde yer alan ve 2008 yılında yapımına başlanan, ancak müteahhit firma ile yaşanan sorunlar nedeniyle uzun bir süre bekleyen A-1 tipi tribünü 5 yıl aradan sonra tamamlanarak hizmete girdi.
kaman-tribun  AK Parti Kaman İlçe Başkanı Alparslan Güzel, 1 milyon 600 bin liraya mal olan bin 700 kişilik tribünün UEFA standartlarında yapıldığını ve altında bulunan bölümler de değerlendirilerek, içerisine kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve çim saha yerleştirildiğini bildirdi.
İlçe stadyumunun, spor yapmak isteyen genç-yaşlı tüm Kamanlılar’a hizmet vermek için beklediğini ifade eden Güzel, ”Geçtiğimiz hafta geçici kabulü yapılan A-1 tipi tribün inşaatımız, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne teslim edildi” dedi.
İlçe Başkanı Güzel, ”Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kırşehir Valiliği arasında yapılan protokolle, 2008 yılında başlatılan tribün inşaatı ihaleyi alan ilk firmanın sorunları nedeniyle uzun bir süre yarım kalırken, 2012 yılında sağlanan ek ödenekle yeniden ihale edilmiş ve yarım kalan inşaat tamamlanarak geçici kabul ile teslim alınmıştır. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün ilçemizde spor ve sanatı geliştirmesi için her türlü katkıyı vermeye hazırız. Bu hizmetin tamamlanmasıyla Kaman’da önceki dönemde başlanıp da bitirilemeyen projemiz kalmadı. Bilindiği üzere Kaman-Ankara yolumuzun eksik kalan kısımları sıcak asfalt yapılmaktadır. Kaman çevre yolumuzun ise bu yıl sanatsal yapıları tamamlanacak ve inşallah gelecek yıl asfalt kaplaması da yapılarak ulaşıma açılacak” şeklinde konuştu.
Yeni projelerden de bahseden İlçe Başkanı Güzel, ”1,5 milyon TL’ye mal olacak olan 16 derslikli Cumhuriyet İlkokulu, 10 milyon TL’ye mal olacak olan Hirfanlı Gençlik Kampı ve 22 milyon TL’ye mal olacak olan Kaman Devlet Hastanesi yeni ek binasının temellerini atarak birer birer tamamlayacağız. İlçe Danışma Kurulu toplantımızda verdiğimiz tüm sözleri teker teker yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu hizmetlerin yapılmasında başta Milletvekillerimiz Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan olmak üzere değerli bürokratlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Bu hizmetleri getirirken Kaman’da bir metrekare toprak satmadan, hiçbir vatandaşa hizmet bedeli yansıtılmadan, sadece iktidarın sayesinde Kaman’ın hakkını devletten alarak sağladıklarını bildiren Güzel, ”Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Siyaset hizmetle olur’ düsturuyla hareket etmekteyiz. Yaptığımız bütün hizmetlerde tek hedefimiz ve hesabımız Kaman halkının menfaatidir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir