Kaman Devlet Hastanesi’nde guatr ameliyatlarının yapıldığını belirten Başhekim Uzman Dr. İklil Çobanoğlu, “Bir hastanede guatr ameliyatı yapılmasının o hastanenin kalitesinin göstergesi” dedi.
guatr  Kırşehir’in Kaman İlçesi Devlet Hastanesinde guatr ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Kaman Devlet Hastanesinin her geçen gün kendini yenileyerek hizmet atağını sürdürdüğünü belirten Başhekim Çobanoğlu, “Hastanemizde uzun zamandır yapılmayan birçok ameliyatlarda yeniden yapılmaya başladı. Uzman ve kaliteli personelimizde hizmet odaklı çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Uzun bir aradan sonra Kaman Devlet Hastanesinden troid (guatr) ameliyatı gerçekleştirerek hastanın troid bezlerini alan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Çağrı Akalın, yaptığı açıklamasında,  “Kaman’da uzun bir süredir guatr ameliyatı yapılmıyormuş.Genel Sekreterimiz Op. Dr. Mehmet Öncel’in dediği gibi sağlık hizmetimizi Kırşehir’imizin tüm ilçelerinde vermek istiyoruz. Yaklaşık bir senedir Kaman’da görev yapmakta olup birçok başarılı operasyon gerçekleştirdik. Ankara’dan zorunlu hizmetim memleketim olan Kırşehir’e çıktığında da temennim bu idi. Amacımız hep birlikte çalışarak Kaman’da en güzel bir şekilde sağlık hizmeti vermek” şeklinde konuştu.
– KAMAN İLÇESİNDE GUATR AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
– BAŞHEKİM ÇOBANOĞLU:
– “BU AMELİYATI YAPMAK HASTANE KALİTESİNDEN KAYNAKLANIR”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir