Kaman İlçe Belediye Başkanı Erhan Talu, ilçe de nabzı tutmak ve sıkıntılara çözüm bulmak adına başlattığı sokak kahvaltılarına yeniden başladı.
kaman-kahvalti  Talu, “Halkımızla bir arada olarak sorunlara çözüm bulup gerekli projeleri üretiyoruz. Sizler de çalışmalarımıza destek olun” dedi.
Çarşı Camii önünde beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çevre esnafıyla kahvaltı yapan Başkan Talu, tek tek esnafın işlerini ve durumlarını sorarak sıkıntılarını dinledi.
Kahvaltıda, güncel ekonomi ve siyaset sohbetlerinin yanı sıra esnaflar tarafından en çok gündeme park sıkıntısı getirildi. Çarşı içi ve ara sokaklarda kendi araçları dahil müşterilerinin araçlarını çekip alışveriş yapacak imkan bulamadıklarından şikayetçi olan esnaflar, oto park talebinde bulundular.
Talepleri dinleyen Başkan Talu yaptığı konuşmada, “Belediye olarak boşaltılan eski Hükümet Konağı binasına talep olduk. Binayı yıkıp yer altına, Cami önüne kadar uzanacak bir otopark ve üstünü ise meydan yapacaktık. Ancak, sivil toplum kuruluşlarımızın da desteği ile Milletvekillerimiz, Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız ile görüşmemize karşın, bu konuda bize siyasi bir linç yapılarak, ilçemiz için çok önemli olan otopark sorununu bizim belediyemizin çözmesini istemediler. Ama biz yine de sorunun çözümü için alternatif projeler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir