Kırşehir’in Kaman İlçesi Kaymakamlığı ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi Sistemi Belgesi aldı. Kaman Kaymakamı Mustafa  Çiftçi, Kalite Yönetimi Sistemi Belgesi ve Eğitimleri ile daha kaliteli hizmet vereceklerini söyledi.
kaman-kaymakamligi  Kaman Kaymakamı Mustafa Çiftçi, Kaymakamlığın İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışması kapsamında belge almaya hak kazandığını açıkladı.
Daire Müdürleri ve ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı sahibi Dr. Muzaffer Kıraç’ın hazır bulunduğu belge takdim töreninde konuşan Kaymakam Mustafa Çiftçi, “Hizmetlerimizi belirli bir standarda ve kaliteye kavuşturmak gibi içimdeki bir ukteyi gerçekleştirmenin yanı sıra son derece modern olan bu yeni binada halkımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunma şansını yakalamış bulunmaktayız” dedi.
Yaklaşık 2 ay süren eğitim çalışmalarına ilgili kurumlardaki 30 personel katılırken Netsert ve TürkAk onaylı “Kaymakamlık Hizmetleri” kapsamındaki İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi 3 yıl boyunca geçerli olacak ve her yıl denetlenecek. Törende konuşan Kaymakam Çiftçi, “Yaklaşık sekiz ay önce taşındığımız böylesine güzel ve yeni bir binada Kaymakamlık olarak sunduğumuz hizmetlerin de bir standarda kavuşması ve vatandaş memnuniyetinin en üst düzeye çıkarılması amacıyla İSO-9001 Hizmet Kalite Belgesi için ADN Kıraç Danışmanlık firmasıyla Mayıs ayı başlarında bir sözleşme imzaladık. Yaklaşık 2 ay süren eğitim çalışmalarının ardından Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandık. Bu vesileyle başta daire amirlerimiz olmak üzere hizmet içi eğitime katılan tüm personelimize ve danışmanlık hizmeti aldığımız firma yöneticisi Dr. Muzaffer Kıraç Bey’e teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın Kaymakamlık binasında hizmet veren diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ediyorum. İnşallah aldığımız hizmet kalite belgesinin sorumluluğunu her an düşünerek, ekip ruhuyla vatandaş memnuniyetini esas alarak daha iyi hizmet üretmeye ve standartları yükseltmeye gayret edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Kalite Bayrağı Kaymakamı Mustafa Çiftçi tarafından teslim alındı.
[color-box]- KAMAN KAYMAKAMLIĞI KALİTE YÖNETİM BELGESİNİ ALDI
– KAYMAKAM MUSTAFA ÇİFTÇİ:
– “KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ İLE DAHA KALİTELİ HİZMET VERİLECEK”[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir