Kaman Belediyesi, ‘Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis’ sloganı çerçevesinde 3. Sosyal Tesisin temelini attı. Yapılacak olan tesisin 300 metrekare kapalı alana sahip olacağı ve TOKİ Yönetiminin desteği ile hayata geçeceği belirtildi.
tesis  TOKİ alanındaki vericilerin yanında yapılan Sosyal Tesis’in temel atma törenine Belediye Başkanı Erhan Talu ve eşi Yurdagül Talu, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Kadın Kolları Yönetimi ve TOKİ Site Yöneticisi Fatih Gönç ile TOKİ sakinleri katıldı.
Yapılan duanın ardından gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Başkan Talu,  “Söz verdiğimiz gibi ayrım yapmadan ihtiyaç ve talep durumuna göre sosyal tesislerin yapımına devam ediyoruz. TOKİ’nin yarım kalan yollarını da bu sezon içinde tamamlamaya çalışacağız. TOKİ’nin genç ve çalışkan yönetici Fatih Göç’ün ısrarlı girişimleri sonucu bu temeli atmış bulunuyoruz, hayırlı olsun” dedi.
Kaman Belediyesi tarafından yapılan Sosyal Tesis’in 300 metrekare kapalı alana sahip olacağı ve içerisinde gelin-damat odası, mutfak ve lavaboların olacağı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir