Kaman Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
kaman-belediyesi  Gerçekleştirilen toplu sözleşme imza törenine Belediye Başkanı Erhan Talu, Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, Başkan Danışmanı Tekin Var, Mali Hizmetler Müdürü Yalçın Budak ile Belediye-İş Sendikası adına Ankara Şube Başkanı Mehmet Güngör ve İşyeri Baş Temsilcisi Nuri Satılmış katıldı.
İmzaların atılmasının ardından toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Talu; “İmkanlarımız ölçüsünde personelimizin durumunda iyileştirmeler yaptık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Belediye-İş Sendikası Ankara Şube Müdürü Güngör de yaptığı açıklamada; “Birçok belediyede sözleşme yaptım, bu kadar anlayışlı bu kadar uzlaşmacı bir yönetim anlayışı ile çalışmadım. Başkanı ve ekibini kutluyorum” şeklinde konuştu.
Belediye işçileri adına sendika temsilcisi Nuri Satılmış ise açıklamasında; “Karşılıklı anlayış ve sorumluluk duygusu içinde geçen süreçte, sendikamızın talepleri belediyenin imkanları örtüştürülerek işçilerin lehine kazanımlar sağlandı. Anlayışından dolayı Belediye Başkanı Erhan Talu’ya işçi arkadaşlarım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir