Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren Hirfanlı Yelken Kulübü (HYK) sporcusu Furkan Ufuk Yıldız, Genç Milli Takım kadrosuna davet edildi.
milli-bayrak  Konu ile ilgili açıklama yapan Kaman Gençlik ve Spor Müdürü ve Hirfanlı Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bulut, Hirfanlı Yelken Kulübünün ilk sporcuları arasında bulunan Kaman Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Furkan Ufuk Yıldız’ın 3-7 Nisan tarihlerinde İzmir Alaçatı’daki Laser Genç Milli Takım Kadrosuna çağırıldığını bildirdi.
Hirfanlı Yelken Kulübü’nün gelecek vaat ettiğini ve Kamanlı gençlerin fırsat verildiğinde spor alanında da büyük başarılar kazanabileceklerini ortaya koyduklarını belirten Bulut; “HYK’ne ilginin devam etmesi halinde optimist, laser ve dragon branşlarında bir çok sporcumuz milli takımda ülkemizi temsil etme fırsatı yakalayabileceklerdir. Türkiye Yelken Kulübü Başkanı Ahmet Gençtürk ile yaptığımız görüşmelerle Hirfanlı’da Türkiye Şampiyonası düzenlemeyi hedeflemekteyiz” dedi.
Son 5 yıldır Hirfanlı Baraj Gölünde Denizcilik Bayramı etkinlikleri düzenleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir