Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Kaman Ziraat Odasında program düzenlendi.
ciftci  Ziraat Odası ilçe Binasında gerçekleştirilen kutlama programına Kaymakam Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Erhan Talu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Gökalp, MHP İlçe Başkanı Yaşar İhsan Çelebioğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Kaman, TSO Başkanı Yaşar Giziroğlu, ESO Başkanı Sinan Timurhan, daire ve banka müdürleri, oda yönetim kurulu üyeleri ile çiftçiler katıldı.
Her yıl Ankara’da gerçekleştirilen kutlamaların Genel Başkan Bayraktar’ın akil insanlara seçilmesinden dolayı iptal edildiğini belirten Ziraat Odası Başkanı Selami Kayhan, Reyhanlı’da patlayan bombalar ve Savcılı’da boğulan 2 gencimiz için davul-zurnalı programı iptal ettiklerini söylediği konuşmasında,  “1998’den bu yana oda başkanlığını sürdürüyorum. O günlerde oturacak doğru dürüst bir yerimiz bile yokken şimdi bulunduğumuz bu binayı satın aldık. Birçok ilimizdeki odada bile böyle bir gayrimenkul yok. Binamızın altına Toprak Analizi Laboratuarı ve ilaç satım merkezi de kurmayı planlıyoruz. Kaman için yapılan tüm organizasyonlara katılmaya ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Tüm çiftçilerin gününü kutlayan katılımcılar, yapılan ikramlar eşliğinde bir süre üretim ve çiftçi sorunları konusunda sohbet ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir