Kırşehir’in Kaman ilçesindeki Savcılı göletinde deniz bisikleti ile dolaşan 2 lise öğrencisi, deniz bisikletinin alabora olması sonucu suya düşerek boğuldu.
deniz-bisikleti  Alınan bilgilere göre, Kırşehir’in Akpınar ilçesindeki Meslek Lisesi’nde okuyan 15 kişilik öğrenci grubu, piknik yapmak için Kaman ilçesindeki Savcılı göleti kıyısına geldi. Burada deniz bisikleti ile gölette dolaşan Sertaç Köremezli ve İbadet Cengiz isimli 2 öğrencinin içinde bulunduğu deniz bisikleti, alabora oldu ve ters döndü. Suya düşen ve yüzme bilmedikleri belirtilen 2 öğrenci, arkadaşlarının gözleri önünde sulara gömüldü. Kıyıda bulunan öğrencilerden bazıları, suya düşen arkadaşlarını kurtarmak için çalıştılar ancak başarılı olamadılar.
Arkadaşlarının suda kaybolduğunu gören öğrenciler, durumu Jandarmaya bildirdiler. Olay yerine gelen Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Savcılı Jandarma ekipleri, balıkçılarla birlikte yaptıkları çalışmalar sonucu, 2 öğrencinin cansız bedenini sudan çıkardılar.
Olayı duyarak gölete gelen öğrencilerin aileleri ve arkadaşları, büyük şok yaşarken, görüntü almak isteyen basın mensuplarına da tepki göstererek engel olmaya çalıştılar.
Göletten çıkarılan öğrencilerin cenazeleri, Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gölette ölen öğrencilerin arkadaşları da ifadelerinin alınması için Jandarma Karakolu’na götürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir