Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Kırşehir Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Gökhan Gömcü tarafından, Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
ahika-nevsehir  Kaman TSO’nun daveti üzerine, TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına TSO Başkanı Ülkü Avşar, ESO Başkanı Sinan Timurhan, Kaman ve Köyleri Ceviz Üreticileri Derneği Başkanı Özkan Köysüren, TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile oda Üyeleri katıldı.
AHİKA ile ilgili bilgiler aktaran Uzman Gömcü, AHİKA’nın sorumluluk bölgesinde bulunan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde faaliyet gösteren imalatçılara  yüzde 50 makine desteğinin yanı sıra kamu kurumlarına yüzde 75 ve özel sektör kuruluşlarına yüzde 50 proje ve teşvik desteği sağlandığını belirtti.
Yaklaşık bir saat kadar süren toplantı sonunda katılımcıların sorularını cevaplayan Gömcü, talep olması durumunda proje hazırlanmasına destek olabileceklerini ve kurslar düzenleyebileceklerini de söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir