MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem Kaman’da “İslam ve Milli Bütünlük” konulu konferans verdi.
konferans  Kaman Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve Ankara MHP Milletvekili İlahiyatçı Profesör Dr Mustafa Erdem’in konuşmacı olarak katıldığı “İslam ve Milli Bütünlük” konulu konferans teravih namazı sonrasında kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla açık havada Belediye önünde kurulan sahnede gerçekleştirildi.
Konferans’a MHP MYK Üyeleri Mehmet Ali Tanrıverdi ve İbrahim Çiftçi, MHP İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, Merkez İlçe Başkanı Arif Ekici, Kaman İlçe Başkanı Yaşar İhsan Çelebioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Teşkilat Yöneticileri ile partililer ve Kaman halkı katıldı.
Konferansta Ramazan ayının önemine vurgu yapan ve Kur’an-ı Kerim’in bu ayda indirilmeye başladığını belirten MHP Ankara Milletvekili İlahiyatçı Prof. Dr. Mehmet Erdem,  “İslam ve Milli Bütünlük” konulu konferansında, “Hükümetin 4+4+4 programında din dersi ve imam hatiplerin önünü MHP olarak açtıklarını  Amerikan’ın planının ne Libya ne Mısır ne Irak nede Suriye olduğunu, asıl planın Türkiye olduğunu ve hükümetin Ermenilere ve Pkk’ya sağladıkları desteğin Müslümanlık ve insanlıkla ilgisi olmadığını” belirtti.
Erdem, “Milli Eğitim Eski Bakanı Ömer Dinçer’in bu millete dayattığı bir 4+4+4 yasası vardı. Size açıkça söyleyeyim. Hiç bir iş işlemesem mecliste yapmış olduğum 3 konuşmayı rabbim günahlarıma kefaret eder diye ümit ediyorum. Sizin bildiğiniz hiçbir şey mecliste olmadı da onun için. 4+4+4’ün içerisinde İmam Hatip Okulu yoktu. Peygamberimizin hayatı, Kuran-ı Kerim ve ilmihal dersleri yoktu.
Mustafa Erdem olarak imzalayıp biz verdik. Ama bizim Müslüman milletimizin oy verdiği AK Parti, mecliste bunları reddettiler. Sonra baktılar ki siyaseten yanlış yapıldı. Bir satır gerekçe eklenerek bizim verdiğimiz önergeyi kendileri tekrar verdiler ve biz destekledik. Basın işin bu tarafıyla ilgilendi. ‘AK Parti’nin verdiği önergeyi MHP desteklemek suretiyle İmam Hatip okulları açıldı, Kuran dersi, ilmihal dersi ve peygamberimizin hayatı dersi konuldu’ dendi. Ve bunun siyasi rantını istismar eden suratsızlar faydalandılar.
Üniversitelerden şu başörtüsü yasağı ebediyen kalksın ve AK Parti bu konuyu her daim istismar ederek sahtekârlığını da yüzünden akıtmasın dedik. Müslüman AK Parti’nin oyları ile bu da reddedildi” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir