kalkkAhiler Kalkınma Ajansı’nın, Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterlikle birlikte organlarından biri olan ve üyeleri Ajans’ın sorumluluk bölgesindeki Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde görev yapan kamu kurumu yöneticileri, akademisyenler, işadamları, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri gibi yerel aktörlerden oluşan Kalkınma Kurulu 7. kez toplanacak.
Kuruluşundan bu yana Kalkınma Kurulu’nu sırasıyla Nevşehir, Kozaklı, Niğde, Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir’de olmak üzere 6 kez bir araya getiren Ahiler Kalkınma Ajansı 7. Toplantıyı Nevşehir’de gerçekleştirecek.
Double Tree by Hilton Avanos Otel’de 21 Aralık 2012 Cuma günü başlayacak olan 7. Kalkınma Kurulu toplantısı, Ahiler Kalkınma Ajansı 2012 Mali Destek Programları tanıtım toplantısıyla birleştirilecek ve Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşecek. Toplantıda, Aksaray, Kırıkkale Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin, Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından oluşan Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulunacak.
Kalkınma Kurulu toplantısı öğleden sonra açılış konuşmaları ile devam edecek. İlk gün çalışmaları 2012 ve 2013 yılı Ajans destek programları tanıtımı, ajans rekabet edebilirlik analizi ve kümelenme çalışmaları sunumu ve BGUS çalıştay sonuçlarının sunulması ile sona erecek.
İkinci gün toplantıları ise illerde öne çıkan sektörler ve stratejiler çalıştayı, çalıştay sunumları ile devam edecek.
Ahiler Kalkınma Ajansı 7. Kalkınma Kurulu Programı, Ajans tarafından destek sağlanan projelerin ziyareti ile sona erecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir