Ünlü sanatçı Kamil Sönmez’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Sönmez’in doktoru Doç. Dr. Eyüp Külah, sanatçının hayati riskinin devam ettiğini belirtti.

Geçen pazar akşamı solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Kamil Sönmez’in tedavisi devam ediyor. Sönmez’in sağlık durumu hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doç Dr. Eyüp Külah, pazar akşamı Sönmez’i diyalize aldıklarını ifade ederek, “Daha sonra sol kolunda uyuşma meydana geldi. Bunun üzerine çekilen tomografide beyin kanaması olduğunu gördük. Pazartesi günü beyin cerrahisi girişimde bulundu. Yaklaşık olarak şu an 48. saatindeyiz. Hâlâ tarafımızdan uyutuluyor ve bu arada diyalizleri devam ediyor. Diğer ilaç tedavileri uygulanıyor. Durumu hala kritikliğini koruyor” dedi.

Sönmez’in şu anda solunum cihazına bağlı olduğunu ifade eden Külah, “Diyalizi yapılıyor. Uyutuluyor, yeni bir gelişme yok ve hayati riski devam ediyor. Gönlümden geçen, durumunun iyiye gitmesi. Ancak çok çok da umutlu değilim. 72. saatin dolmasını bekleyeceğiz ve beyin cerrahi ile birlikte uyandırılıp uyandırılmayacağının kararını vereceğiz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir