Kırşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri; restoran, lokanta, kebapçı, çay ocakları ve kahvehanelerin denetimlerinden sonra şehir genelindeki erkek ve bayan kuaförlerinin denetimini yaptı.
zabita Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Şubat-Mart ayları arasında yapılan denetimlerde;  82 adet erkek kuaförü ile 39 adet bayan kuaför denetlendi.
Denetimlerde işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarına, hafta sonu tatili ruhsatlarına, genel tertip ve düzene bakıldı. Ayrıca sağlık portör kartları da kontrol edildi
Halk sağlığı ve işyerlerinin hijyenik ve kurallara uygun ortamda çalıştırılmasının Kırşehir Belediyesi’nin önceliği olduğuna değinen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Zabıta Ekipleri denetimlerine aralıksız devam ediyor. Şehirde bulunan restoran, lokanta, kebapçı, çay ocakları, kahvehane, fırınlar ve kuaförler gibi halka hizmet eden yerleri sürekli kontrol ediyoruz. Kurallara uymayan bütün işyerlerinde gerekli işlemleri yapıyoruz. Bu konuda Zabıta ekipleri de çok hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Belediye olarak vatandaşların sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla bu işyerlerinden faydalanmaları amacındayız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir