Kırşehir Belediyesi projelerinden olan Şehirlerarası Otobüs Terminali çalışmaları hızla devam etmekte olup çalışmalarda sona yaklaşıyor.
Ankara yolu üzeri Meytaş kavşağına inşa edilen şehirlerarası otobüs terminali çalışmaları kapsamında; bina çelik yapı imalatları tamamlanarak dış cephe kaplamasının doğramaları ve camların büyük kısmı takıldı. Bodrum katta duvar, sıva ve boya işleri ile alüminyum doğrama, cam işleri ve döşeme işlemleri tamamlandı.
Peronların bulunduğu yerdeki saha betonu imalatı tamamlanarak peronların önündeki kaplama işleri tamamlanmak üzere. Çevre düzenlemesi imalatlarından istinat duvarları tamamlandı.
“Bu Terminal Kırşehir’e vizyon katarken,  diğer illere de örnek olacak “
Bizi diğer şehirlere bağlayacak modern mimarisi bölgede öne çıkacak Şehirlerarası Otobüs Terminali çalışmalarımızda nihayet sona geldik diyen Başkan Bahçeci;”Konforlu mekânları, dinlenme-bekleme alanları, büfeleri, cafe ve restoranları, araç bakım ünitesi, yönetim birimleri, ferah bilet satış birimleriyle Kırşehir’e yakışır bir terminali ilimize inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mevcut otogarımızın yapısal bozulmaları ve yıpranmalarından dolayı ve konumunun değiştirilmesine ihtiyaç duyulduğundan Kırşehir için modern ve kapasitesi daha yüksek bir terminal yapmayı istedik. Bu düşüncelerle yola çıkarak, hem ilimize bir vizyon katacak hem de bölgede örnek teşkil edecek bir terminali projelendirdik. Nihayet projemizde sona geldik ve yakın zamanda terminalimiz bitecek. Bu Terminal Kırşehir’e vizyon katarken,  diğer illere de örnek olacak. Projemiz tamamlandığında Kırşehir’in ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir Şehirlerarası Otobüs Terminali halkımızın hizmetine sunmuş olacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir