Kırşehir Ankara-Kayseri karayolu Kırşehir 14. Kilometrede hizmete başlayan ve yeni görünümü ile ilgi uyandıran ‘Tekir Ağaçlı’ tesisi hizmete başladı.
tesis  Açılışa hazırlanan tesis ve yeni düzeni hakkında bilgi veren İşletmen Ercan Zengin, ‘Karayolu üzerinde 24 saat hizmet vererek Ahi Esnaf geleneğini canlandırıyor ve yolcu memnuniyetini amaçlıyoruz’ dedi.
Zengin, “Kırşehir’de Ahi Geleneğinin yaşatıldığı ve müşteriye güler yüzün aşılandığı bir tesisi açılışa hazırlamaktayız. Allah nasip ederse kara yolu üzerinde seyir halinde bulunan ve konaklandığında Kırşehir kültürünün aşılanacağı hatta öğretileceği bir mekanı hazırlamak ve bu açacağımız tesisle birlikte oluşturacağımız yolcu memnuniyetini kazanmak öncelikli hedefimiz.
Ramazan ayı dolayısıyla iftar ve sahur programlarına başladık. İnşallah Kırşehir’de inançla yürüdüğümüz restoran sektöründe amaçladığımız memnuniyete ve kültür devamlığını sağlamaya muvaffak oluruz” şeklinde konuştu.
Zengin daha öncede Kırşehir’de beş metre uzunluğunda kıymalı pide yaparak ilgi odağı olmuştu. Zengin, girdiği yeni sektörde de önemli bir rekor denemesi yapacağını bildirdi.
[color-box]

– TEKİR AĞAÇLI TESİSLERİ YENİ DİZAYNI İLE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
– ANKARA KAYSERİ KARAYOLU ÜZERİNDE YENİ BİR TESİS
– 5 METRE UZUNLUĞUNDA KIYMALI PİDE REKORU SAHİBİ RESTORAN SEKTÖRÜNDE DE YENİ REKOR PEŞİNDE[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir