Kırşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında yazlık sinema günleri 3 Ağustos Pazartesi Günü saat 21.00’da Mucize filmiyle başlıyor. Sinema Günleri Kent Park Aile Yaşam Merkezi yanında yapılacak.

3 AğustosPazartesi günü başlayacak ve 9 Ağustos Pazar günü sona erecek olan Sinema Şöleni’ne bütün vatandaşlarımızı davet eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ; “Kırşehir Belediyesi olarak Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında halkımızı, bu yıl yedincisini düzenlediğimiz yazlık sinema günleri ile buluşturacağız. Yazlık Sinema Şölenimizde yine 7 gün 7 ayrı film gösterimi yapılacak. 3 Ağustos Pazartesi günü Kent Park Aile Yaşam Merkezi yanında  akşam saat 21.00’da başlayacak ve 7 gün boyunca sürecek olan “Yazlık Sinema Günleri” ilk gün Mucize filmi Kırşehirli sinemaseverlerle buluşacak. Diğer filmler ve gösterim tarihleri ise şu şekilde olacak; 4 Ağustos Salı günü Çarşı Pazar, 5 Ağustos Çarşamba günü Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu, 6Ağustos Perşembe Günü Sonsuz Bir Aşk, 7 Ağustos Cuma günü Son Mektup, 8 Ağustos Cumartesi Günü içimdeki Ses, 9 Ağustos Pazar günüFatih’in Fedaisi Kara Murat
Yazlık Sinema günlerinin izleyenlere nostaljik ve güzel vakit geçirecekler filmlerden oluştuğunu belirten Kırşehir Belediye başkanı Yaşar Bahçeci; Son yılların en çok beğeni toplayan filmlerinden oluşan 7.Yazlık Sinema Günlerimiz, bu filmleri daha önce izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak sunuyoruz. Açık Hava Sinema Şölenindeki amacımız eski ve unutulmaya yüz tutmuş olan geleneklerden biri olan açık havada sinema gösterimini Kırşehirlilere hatırlatmak ve bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Ücretsiz olarak yapacağımız açık hava sinema günlerine tüm sinemaseverleri bekliyorum”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir