yavuz-donatUsta gazeteci ve Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, hafta sonunu ilimizde geçirdi.
Donat’ın yanı sıra Meclis Başkanımız Cemil Çiçek ve eski Bakanlardan AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu da hafta sonunu ilimizde geçirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; Meclis Başkanımız Cemil Çiçek, Yavuz Donat ve beraberindekilere, Kırşehir’den ayrılmadan önce Neşet Ertaş Gönül Sultanları Müzesi, Ahi Evran Külliyesi ve Kent Park’ı gezdirerek bilgiler verdi.

Kırşehir’de olmaktan gurur duyduğunu 1 Aralık ve 2 Aralıkta çıkan “Kırşehir Günlüğü” konulu köşe yazısının bir bölümünde dile getiren Donat; “Cumartesi sabahı gittik…Pazar akşamı döndük…Kırşehir çok değişmiş beğendik.Şehrin ortasından Kılıçözü Çayı akar…Eskiden yağmur yağar, sel olur, taşardı…Şimdi gereken önlemler alınmış.Kılıçözü çevresi düzenlenmiş…Park olmuş…Çay bahçeleri açılmış.Yakında Kılıçözü Çay’ında gondollar dolaşacak.Kılıçözü Çayı üzerine iki adacık bile yapılmış.Prof. Yılmaz Büyükerşen Eskişehir’e Porsuk Çayı’nı yeniden kazandırdı…Aynısını Kırşehir’de Yaşar Bahçeci yapmış”.

Yavuz Bey Gündem Oluşturan Bir Gazeteci Ağabeyimiz

Köşe yazılarından sonra duygularını ifade eden Başkan Yaşar Bahçeci ise usta Gazeteci Yavuz Donat’ı uzun yıllardır tanıdığını ifade ederek şunları söyledi; “Ben öncelikle Yavuz Bey’e teşekkür ediyorum. Ziyaretinden çok memnun oldum. Bu Kırşehir’imiz için hakikaten güzel bir gelişme. Yavuz Bey’i ben uzun yıllardan beri takip ediyorum. Sonuçta Türkiye’de beğeni ile okunan, takip edilen, gündem oluşturan bir ağabeyimiz. Sabah gazetesini her gün açtığımızda Yavuz Bey’in “Vitrin” köşesi okuduğumuz köşelerden bir tanesi. O açıdan kendisi ile de böyle bir dostluğumuzun olması bizim için büyük bir kazanç olarak değerlendiriyorum. Kendisinin de Kırşehir’imiz ile ilgili bu güzel duyguları bizi çok heyecanlandırdı. Bizlerde Kırşehir’imizin daha iyi bir yere gelmesi için gayret ediyoruz. Köşesindeki bu güzel sözler bizi çok heyecanlandırdı ve bize daha çok çalışma gayreti verdi. ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir