Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın ve Başkan Yardımcısı Murat Aydemir, Valimiz Sayın Necati Şentürk’ü ziyaret etti.

Valimiz Sayın Necati Şentürk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Yeşil Kırşehirspor’u maddi sıkıntılardan kurtarmak için önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Yeşil Kırşehirspor’u zamanla daha güçlü bir hale getireceklerine inandığını belirten Valimiz Sayın Necati Şentürk, “Bu kadar dar ve kısıtlı koşullarda mücadele veren Yeşil Kırşehirspor’a gelir sağlayan, kâr getiren bazı imkanları sağlayacağız. Bunun için öncelikle 300 Bin TL’ye mal olacak halısaha yaptırıyoruz. Halısaha için yaptığım görüşmeler neticesinde finansal konuyu sonuca bağladım. Kulüp, sadece halısahayla ilerlemez. Başka düşüncelerimiz de var. Uygun bir mekanda, uygun bir zemin üzerinde, şehir merkezine yakın bir noktaya spor tesisi de kuracağız. Ayrıca, Valilik olarak verdiğimiz destekler devam edecek. Gençlerimizi, futboldan başka spor dallarına yöneltmek için de çalışmalar yürütüyoruz. Kırşehir, sadece futbolda değil diğer spor dallarında da şampiyonluklar kazanacak yetenekler barındıran gençlerimize sahiptir.” dedi.

Bu haftasonu Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta oynanacak Yeşil Kırşehirspor-Kırıkkalespor maçı hakkında açıklamalarda bulunan ve taraftarlara centilmenlik çağrısında bulunan Valimiz Sayın Necati Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öncelikle iki Anadolu takımına da başarılar diliyorum. Taraftarımızın, konuk takımı büyük bir centilmenlikle, ilimize yakışır bir biçimde ağırlayacaklarından şüphem yoktur. Zira, maç sırasında taşkınlık yapan kim olursa olsun stattan çıkarılacaktır.”

Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın da, kendilerine verdiği bütün desteklerden dolayı Valimiz Sayın Necati Şentürk’e şahsı ve takımı adına teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir