Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, 26.’sı kutlanacak olan Ahilik Haftası etkinliklerine halkımızı davet etti.
vali-40  Ahilik Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Çakacak, Milli kültürümüz içerisinde önemli bir yere sahip olan Ahiliği yaşatmak için düzenlenen etkinliklerin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için çalışacaklarını söyledi.
Tüm Kırşehirlileri 23 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacak olan Ahilik Haftası etkinliklerine davet eden Çakacak, “Ahiliği tanıtmak ve ilkelerini günümüzde de yaşatmak amacıyla bu yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında Ahilik Haftasının 26.’sını gerçekleştireceğiz.
Bilindiği gibi, Kırşehir’de gerçekleştirilecek etkinlikler Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren Ahilik Kutlamaları Merkez Yürütme Kurulu’nca hazırlanmaktadır. Bizler de Valilik, Belediye Başkanlığımız, Ahi Evran Üniversitemiz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası gibi sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm kurumlarımızla birlikte programın en iyi şekilde gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da hafta süresince zengin bir program hazırlanmıştır. 23 Eylül 2013 Pazartesi günü saat 10.00’da Anıt Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayacak olan etkinlikler, bir hafta devam edecektir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir