Valimiz Sayın Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk, Huzurevinde düzenlenen iftar yemeğinde Huzurevi sakinleriyle bir araya geldiler.

Vali Yardımcısı Servet Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Huzurevi yöneticileri, Huzurevi sakinleri ve devletimizin koruması altındaki çocukların da yer aldığı iftar sonrasında konuşan Valimiz Sayın Necati Şentürk, güzel bir Ramazan akşamında değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Huzurevinde kalan yaşlıların kendilerine kutsal birer emanet olduğunu belirten Valimiz Sayın Necati Şentürk, “Siz değerli büyüklerimiz bu memlekete yıllarca yıl hizmet ettiniz. Gecenizi gündüzünüze katarak, evlatlarınızı büyük fedakarlıklar içerisinde büyüttünüz, bu memlekete kahramanlar yetiştirdiniz. Devletimiz sizlere çok önem vermektedir. Devletimiz, sizlerin hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeniz için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyor, bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız.” dedi.

Program, Valimiz Sayın Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk’ün Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenip onlarla sohbet etmesinin ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir