Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek faaliyet gösteren işletmelerde incelemelerde bulundu.

kirsehir-sanayiOrganize Sanayi Bölgesi Müdür Vekili Mustafa Bulduk’un karşıladığı Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, incelemelerine Emniyet Cam Fabrikası’nı ziyaret ederek başladı.

1940 yılında kurulan ve Trakya Cam Sanayi A.Ş.’nin bölge temsilciliğini yürüten Emniyet Cam Sanayi hakkında şirket sahibi Ramazan Dumlupınar’dan fabrika hakkında bilgiler alan ve cam ürünlerini imalat aşamasında gören Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, fabrikada üretilen kırılmaz camı da inceleyerek, henüz test aşamasında olan ve ısı yalıtımı sağlayan “ısıcam konfor cam” hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretine Arısoy Kanepe ve Oturma Grubu Fabrikası’nı inceleyerek devam eden Sayın Valimiz, bu tür fabrikaların işleyişini yerinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek “Organize Sanayi Bölgesi ilimizin kalkınması açısından son derece önemli bir yere sahiptir. Devletimiz, yatırımcılarımıza verdiği desteği her zaman olduğu gibi bundan sonra da sürdürecektir. Siz değerli sanayicilerimizi başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum.” dedi.

Sayın Valimizin programı, OSB’ye atılan asfalt ve döşenen kilit parkeleri incelemesiyle sona erdi.

 

Kaynak: kirsehir.gov.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir