pazar-yeriKırşehir Belediyesi tarafından şehir merkezine yapılan Kapalı Otoparklı Çağdaş Pazar Yeri Türkiye’nin en çağdaş Pazar yeri olma özeliğiyle dikkat çekiyor.

Kırşehir Belediyesi tarafından 2012 senesi içerisinde hizmete açılan çok emelli modern kapalı pazar yeri; 12.000m2 alanı, 6.800m2 kapalı otoparkı ile huzurlu ve güvenli alışverişin adresi oldu.
Yurttaşlarımızın alışveriş arabaları ile rahat ve güvenli alışveriş yapabilecekleri bir pazar yerini yaptıklarını söyleyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Pazar yerimiz; araç yıkama bölümü, tuvaletleri, mescidi ve modern bir otopark ile hizmet veriyor. Toplamda 12 giriş noktası bulunan pazar yerimizin 7 girişi özürlü yurttaşlarımıza uygun şekilde tasarlandı. Bunların yanında 2 adet asansörü, yıkama kanalları, çöp kanalları bulunmakta. 14 güvenlik kamerası ile 7/24 güvenliği sağlanan pazar yerimiz için kimi kaideler koyduk. Böylelikle alışverişe gelen hanımefendilerimizin, beyefendilerimizin ve gençlerimizin rahatça pazar alışverişlerini yapabileceği bir ortamı yapmış olduk.

Biz proje yaparken önce şehrimizin neye ihtiyacı var onu tespit ediyoruz. Daha önceki pazar yerimiz hem kapasite olarak hem de güvenlik açısından Kırşehir’in ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte değildi. Bizde bu amaçla şehrimizin en ehemmiyetli ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri sıkıntısını çözmeye karar verdik. Çağdaş, güvenli, temiz ve her yerden kolay erişilebilirliği olan pazar yerini halkımızın hizmetine sunduk.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir