DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

Altyapı ve üstyapı hizmetlerine aralıksız devam eden Kırşehir Belediyesi yeşil alan oluşturma kapsamında da Terme Şelale Park tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Kırşehir Belediyesi şehre daha kaliteli hizmet sunabilmek için altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara dinlenme alanları da oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanan Terme Şelale Park vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Kırşehir Belediyesi Kırşehir’e yeşil alan kazandırma çalışmaları kapsamında Terme Caddesi’nde, Terme Şelale Park projesine tamamlandı. 5500 m2 alana yapılan Terme Şelale Parkta ayrıca, termal suyun olduğu şelale etrafında 800 m2 havuz yapıldı. Bu havuz da insanlar ayaklarını suya sokup dinlenebilecek.

2300 m2 yeşil alanın bulunduğu parkın içerisinde; dinlenme ve oturma alanları için de ayrı ayrı mekânlar oluşturuldu. Böylelikle, bireylere hem dinlenecek hem de eğlenecek keyifli bir alan oluşturuldu.

 

Hem doğal güzelliği hem de oluşturduğumuz alanlarla, insanları büyüleyecek bir park daha yaptık diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Doğal yapısına müdahale etmeden tasarladığımız projemizde dinlenme alanları, oturma alanları, havuz ve yeşil alanlar yaptık. Kırşehir’de vatandaşlarımızın daha kaliteli vakit geçirmesi ve yeşil alanların artması için park çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem arkadaşlarınızla hem de ailenizle güzel vakit geçireceğiniz bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarı 1.62 m2 iken şuan bu oran 7 m2 ye yükselmiştir.

Göreve geldiğimiz günden bu güne söz verdiğimiz bütün projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. İkinci dönem de söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Yaptığımız her proje Kırşehir’i geliştirecek, değiştirecek ve sosyal anlamda alanlar katacak. Her proje için titizlikle çalışmalarımızı yapıyor, projelerimizi en kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz.”

Şehre yakışan hizmet kalitesini ortaya koymak adına yoğun bir tempoyla çalışdığını söyleyen Başkan Bahçeci,’’ Geliştirdiğimiz projelerle daha güzel ve daha yaşanabilir bir Kırşehir için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra ilimizin değerine değer katacak projelerimizin açılışını da önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz’’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir