Kırşehir POMEM öğrencileri, Valiliğimizce başlatılan “Bayır-Bucak Türkmenlerine Yardım Kampanyasına” 14 bin TL destek sağladılar.

POMEM Müdürü Kasım Varol ve polis adaylarını kabulünde konuşan Valimiz Sayın Necati Şentürk, toplanan 14 bin TL’nin bugüne kadar eğitim yuvalarından alınan en büyük yardım olduğunu söyledi.

Polis okulu öğrencilerinin kendi harçlıklarını yardım kampanyasına bağışlamasının örnek bir davranış olduğunu belirten Valimiz Sayın Necati Şentürk, “POMEM öğrencileri tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet mefkuresi ile yetişen gençlerdir. Genç polis adaylarımız, okuldan mezun olduktan sonra Türk Polis Teşkilatının etkin birer mensubu olarak özveri ile görev yapacaklardır. Kampanyaya topladıkları 14 Bin TL yardım ile de bunu ispatladılar. Öğrencilerimizin, kampanyaya göstermiş oldukları ilgi göğsümüzü kabarttı. Gençlerimiz, kendi harçlıklarını zulüm altında bulunan Bayır-Bucak Türkmenleri için açılan kampanyaya katkı olarak verdiler. POMEM Müdürümüzü ve öğrencilerimizi gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutluyorum,” dedi.

Ziyaret, POMEM Müdürü Kasım Varol’un yardım kampanyası hesabına yatırdıkları paranın dekontunu Sayın Valimize teslim etmesi ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir