Kırşehir Kültür ve Dayanışma Derneği, Neşat Ertaş’ı anma etkinliği düzenledi. Neşat Ertaş’ın türküleri eşliğinde yapılan etkinlikte, Kırşehir  Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihan Azgın bir konuşma yaparak davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmasına başlamadan önce etkinliğe emeği geçenleri yanına çağırdı. Onlarla birlikte konuşmasını sürdüren Azgın, “ Bu gibi etkinlikler tamamen bir organizasyon işi, yanımdaki arkadaşlarla birlikte bu güzel organizasyonu hazırladık. Tek başımıza bir şey yapmamız elbette mümkün değil, onlara da teşekkür ediyorum.

2006 yılında kurulan Derneğimiz 10 yaşına girdi. Gönlümüzden geçen derneğimizin 50.yaşını da  yine böyle kalabalıklarla birlikte kutlamaktır. Derneğimiz yaptıkları etkinlikler ile hemşeri dernekçiliğini aşmış durumdadır. Yaptığımız etkinlikler ile Mersin’de Kırşehir’i, kültürünü ve değerlerini tanıtıyoruz. Tanıtmaya da devam edeceğiz.”dedi.

Saz ustalarının eşliğinde Neşat Ertaş  türkülerinin seslendirildiği etkinlikte THM Sanatçısı Aybüke Ayberk’de verdiği mini konserle bozlak türküleri ve oyun havaları ile davetlileri doyasıya eğlendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir