“MEDAŞ çileden çıkarttı” başlıklı haber ile ilgili bilgilendirme

İlgili haberde 11 Haziran 2014 Çarşamba günü yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşlarımızın mağdur oldukları ifade edilmektedir.
Haberde bahsi geçen dört elektrik kesintisinin ilki 12:00’de meydana gelmiştir. Kesintinin nedeni Karayolları’nın 2011 yılında yapmış olduğu bir çalışma sırasında yol güzergahı altında kalarak kullanılamaz derecede hasar gören ve 2013 yılında tarafımızdan yenilenen besleyici kablonun zarar görmesidir. Söz konusu hasar giderilerek 13:15’te enerji verilmiştir.
İkinci arıza saat 16:00’da bir vatandaşımızın hat üzerine halı düşürmesi sonucu meydana gelmiş, 16:30 itibari ile arıza giderilmiştir.
Saat 19:20’de İlkay sitesi civarında bulunan hattımıza kuş çarpması ve kablo başlığı patlaması sonucu meydana gelen arıza, oluşan hasar nedeni ile yoğun bir çalışma ile 21:30’da giderilmiştir.
Dördüncü ve son kesinti ise saat 23:00’te TEİAŞ Trafo Merkezi’nde henüz tespit edilemeyen bir nedenden meydana gelen arızadan kaynaklanmıştır. Kesintiden etkilenen bölgeye 00:15’te yeniden enerji verilmiştir. Sorunun çözümü için TEİAŞ ile ortak çalışma programlanmıştır.
Değerli kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir