Site icon Kırşehir Medya

Masal Gibi Bir Dünya Çocuklara Hazırlanıyor

Masal Parkı Projesi Çalışmaları hızlı şekilde devam ederken park alanı gözle görülür hale geldi.
kirsehir-masal-parki  Eski Hayvanat Bahçesi alanında yapılın Masal Parkı projesi her yaş grubuna hitap eden şık mekânlarıyla, masal gibi zamanların geçirileceği, Kırşehir’in gözde mekânlarından birisi olmaya aday.
Giriş kısmında bulunan bir temsili kitap yapısının insanları karşılamasıyla bir masalın içine sürükleyen Masal Parkı bünyesinde, farklı yaş gruplarına hitap eden çocuk oyun alanları, masal treni, oturma alanları, kameriyeler, su oyunları, köprülü geçişler, atlıkarınca, masal kahramanlarının heykelleri ile restoran yapısı, satış birimleri, açık amfi, wc grupları bulunuyor.
Masal parkında yapılan çalışmalar kapsamında restoran, büfe, satış birimleri, kitap teknik oda, wc inşaatı ile tren istasyonu binasi ve güvenlik kulübesi imalatları devam etmekte olup çevresel imalatlar da sürüyor.
Kırşehir’de ailelerin çocukları ile hoşça vakit geçireceği alanların olmadığını düşünerek bu projemize başladık diye belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,  “Çocuklarımız için Masal gibi bir dünya yapıyoruz. Oyun alanlarının olduğu Masal Parkı projemiz tamamlandığında Kırşehirli vatandaşlarımız çocuklarıyla kaliteli vakit geçirme imkânı bulacaklar. Kırşehir’imiz yaptığımız hizmetler sayesinde günden güne gözle görülür bir şekilde büyüyor, gelişiyor. Amacımız yaptığımız projelerle Kırşehir’imiz tasarım ve mühendislik harikası olsun. Bunun için, Kırşehir için hayaller kuruyoruz. Hayallerimizden biri de Masal Parkı projemizdi. Bu projemizle Kırşehir’in değişen, gelişen çehresine yenisini ekleyeceğiz” dedi.

Exit mobile version